英语 英语 日语 日语 韩语 韩语 法语 法语 德语 德语 西班牙语 西班牙语 意大利语 意大利语 阿拉伯语 阿拉伯语 葡萄牙语 葡萄牙语 越南语 越南语 俄语 俄语 芬兰语 芬兰语 泰语 泰语 泰语 丹麦语 泰语 对外汉语

2005年高考试题——英语听力(北京卷)录音稿

时间:2012-02-01 08:41来源:互联网 提供网友:nan   字体: [ ]
特别声明:本栏目内容均从网络收集或者网友提供,供仅参考试用,我们无法保证内容完整和正确。如果资料损害了您的权益,请与站长联系,我们将及时删除并致以歉意。
    (单词翻译:双击或拖选)

2005年高考试题——英语听力(北京卷)录音稿

第一部分:听力理解(共两节,30)

第一节(5小题;每小题1. 5分,满分7. 5)

听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的ABC三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。

例:What is the man going to read?

A. A newspaper.   B. A magazine.

A.C. A book.

答案是A

1. What is the man going to do tonight?

A. Go to the cinema. B. Attend a meetight: norng.

C. Watch TV at home.

2. Where does the conversation take place?

A. In a shop.         B. In a museum.

C. In a restaurant.

3. What time will the speakers get to Beijing?

A. At 11:00.          B. At 12:30.

C. At 12:45.

4. Is the man going to the party?

A. No.                  B. Sure.

C. Maybe.

5. What does the woman ask the man to do?

A. Tell her what the problem is.

B. Repair the computer for her.

C. Send someone to help her.

第二节(15小题;每小题1. 5分,满分22. 5)

听下面6段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。

听第6段材料,回答第67题。

题。6. How is the man feeling?

A. Disappointed.    B. Encouraged.

C. Delighted.

7. What will the man probably do tonight?

A. Have a meeting. B. Go to a party.

C. Fly to the US.

听第7段材料,回答第89题。

8. What did the speaker want to be when she was little?

A. A doctor.         B. A banker.

C. A teacher.

9. What helped the speaker decide to take her present job?

A. Her schooling. B. Her parents’ wish.

C. Her work experience.

听第8段材料,回答第10至段材料,回答第10-11题。

10. To listen to film or ticket information, which button should you press?

11. How many people can go and see a film if you pay 17?

A. 3.                    B. 4.                    C. 5.

听第9段材料,回答第1214题。

12. What are the speakers talking about?

A. An interview.    le="mso-bidi-font-weB. A meal.            C. A job.

13. What time of the day is it now?

A. Morning.          B. Afternoon.        C. Evening.

14. How is the man feeling?

A. Tired.              B. Nervous.          C. Hopeless.

听第10段材料,回答第1517题。

15. Who is the woman speaking to?

A. A police officer.                            B. A man on the street.

C. A newspaper reporter.

16. Where was the woman’s camera stolen?

A. Outside an ice cream place.

B. Outside a restaurant.

C. Outside her home.

17. What does the thief look like?

听第11段材料,回答第1820题。

18. What are the students going to do on Wednesday?

A. See a film.        B. Play sports.      C. Go sightseeing.

19. When are the students leaving for London?

A. Friday.             B. Saturday.          C. Sunday.

20. What is the purpose of the man’s talk?

A. To welcome the students to the center.

B. To inform the students of the arrangements.

C. To tell the students the rules they should follow.

第一部分:听力理解(共两节,(30)

第一节(5小题;每小题1. 5分,共7. 5)

1. C  2. A  3. B  4. C  5. C

第二节(15小题;每小题1. 5分,共22. 5)

6. A     7. B     8. A    9. C     10. A   11. B   12. A    13. A   14. B   15. A    16. B   

17. C    18. B    19. C    20. B

本文本内容来源于互联网抓取和网友提交,仅供参考,部分栏目没有内容,如果您有更合适的内容,欢迎点击提交分享给大家。
------分隔线----------------------------
TAG标签:   高考  听力
顶一下
(0)
0%
踩一下
(1)
100%
最新评论 查看所有评论
发表评论 查看所有评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
验证码:
听力搜索
推荐频道
论坛新贴