英语 英语 日语 日语 韩语 韩语 法语 法语 德语 德语 西班牙语 西班牙语 意大利语 意大利语 阿拉伯语 阿拉伯语 葡萄牙语 葡萄牙语 越南语 越南语 俄语 俄语 芬兰语 芬兰语 泰语 泰语 泰语 丹麦语 泰语 对外汉语

2014年6月英语四级考试真题与答案(第三套)

时间:2015-12-02 07:35来源:互联网 提供网友:nan   字体: [ ]
特别声明:本栏目内容均从网络收集或者网友提供,供仅参考试用,我们无法保证内容完整和正确。如果资料损害了您的权益,请与站长联系,我们将及时删除并致以歉意。
    (单词翻译:双击或拖选)

Part II Listening Comprehension (30 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear 8 short conversations and 2 long conversations.At the end of each conversation, one or more questions will be asked about what was said.Both the conversation and the questions will be spoken only once.After each question there will be a pause.During the pause, you must read the four choices marked A, B, C and D, and decide which is the best answer.Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  注意:此部分试题请在答题卡1上作答.

1.A.It was mainly meant for cancer patients. 

B.It might appeal more to viewers over 40.

C.It was frequently interrupted by commercials. 

D.It could help people of all ages to avoid cancer.

2.A.The man admires the woman's talent in writing.

B.The woman took a lot of pictures at the contest.

C.The woman is a photographer.

D.The man is fond of traveling.

3.A.The man placed the reading list on a desk. 

B.The man regrets being absent-minded.

C.The woman saved the man some trouble. 

D.The woman emptied the waste paper basket.

4.A.He has left the army recently. 

B.He quit teaching in June.

C.He has taken over his brother's business. 

D.He opened a restaurant near the school.

5.A.She read only part of the book. 

B.She is interested in reading novels.

C.She seldom reads books from cover to cover. 

D.She was eager to know what the book was about.

6.A.She called to say that her husband had been hospitalized.

B.She was absent all week owing to sickness.

C.She was seriously injured in a car accident.

D.She had to be away from school to attend to her husband.

7.A.The man lives two blocks away from the Smiths.

B.The woman is not sure if she is on the right street.

C.The Smiths' new house is not far from their old one.

D.The speakers want to rent the Smiths' old house.

8.A.The man couldn't find his car in the parking lot.

B.The man had a hard time finding a parking space.

C.The woman found they had got to the wrong spot.

D.The woman was offended by the man's late arrival.

Questions 9 to 12 are based on the conversation you have just heard.

9.A.The hotel clerk couldn't find his reservation for that night.

B.The hotel clerk tried to take advantage of his inexperience.

C.The hotel clerk had put his reservation under another name.

D.The hotel clerk insisted that he didn't make any reservation.

10.A.A grand wedding was being held in the hotel. 

B.It was a busy season for holiday-makers.

C.The hotel was undergoing major repairs. 

D.There was a conference going on in the city.

11.A.It was free of charge on weekends. 

B.It was offered to frequent guests only.

C.It had a 15% discount on weekdays. 

D.It was 10% cheaper than in other hotels.

12.A.Demand compensation from the hotel. 

B.Find a cheaper room in another hotel.

C.Ask for an additional discount 

D.Complain to the hotel manager.

Questions 13 to 15 are based on the conversation you have just heard.

13.A.Secretary of Birmingham Medical School.

B.Head of the Overseas Students Office.

C.Assistant Director of the Admissions Office.

D.An employee in the city council at Birmingham.

14.A.A small number are from the Far East. 

B.A large majority are from Latin America.

C.About fifteen percent are from Africa. 

D.Nearly fifty percent are foreigners.

15.A.She will have more contact with students. 

B.She will be more involved in policy-making.

C.It will be less demanding than her present job.

D.It will bring her capability1 into fuller play.

 

Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages.At the end of each passage, you will hear some questions.Both the passage and the questions will be spoken only once.After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, Cand D.Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  注意:此部分试题请在答题卡1上作答.

Passage One

Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.

16.A.Her parents immigrated2 to America. 

B.Her parents set up an ice-cream store.

C.Her parents left Chicago to work on a farm. 

D.Her parents thrived in the urban environment.

17.A.He was born with a limp. 

B.He taught English in Chicago.

C.He worked to become an executive. 

D.He was crippled in a car accident.

18.A.She was fascinated by American culture. 

B.She was very generous in offering help.

C.She was highly devoted3 to her family. 

D.She was fond of living an isolated4 life.

Passage Two

Questions 19 to 22 are based on the passage you have just heard.

19.A.He was seriously injured. 

B.He was wrongly diagnosed.

C.He developed a strange disease. 

D.He suffered a nervous breakdown5.

20.A.He raced to the nursing home. 

B.He was able to talk again.

C.He could tell red and blue apart. 

D.He could not recognize his wife.

21.A.Two and a half months. 

B.Twenty-nine days.

C.Fourteen hours. 

D.Several minutes.

22.A.They released a video of his progress. 

B.They avoided appearing on television.

C.They welcomed the publicity6 in the media. 

D.They declined to give details of his condition.

Passage Three

Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.

23.A.For farmers to exchange their daily necessities.

B.For people to share ideas and show farm “products.

C.For officials to educate the farming community.

D.For farmers to celebrate their harvests.

24.A.By offering to do volunteer work at the fair.

B.By bringing an animal rarely seen on nearby farms.

C.By bringing a bag of grain in exchange for a ticket.

D.By performing a special skill at the entrance.

25.A.They help to increase the state governments' revenue.

B.They contribute to the modernization7 of American farms.

C.They remind Americans of the importance of agriculture.

D.They provide a stage for people to give performances.

 

Section C

  Directions: In this section, you will hear a passage three times.When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea.When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks with the exact words you have just heard.Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written.

  注意:此部分试题请在答题卡1上作答.

      Students' pressure sometimes comes from their parents.Most parents are (26) __________, but some  of  them  aren't  very  helpful  with  the  problems  their  sons  and  daughters  have  in(27) __________college, and a few of them seem to go out of their way to add to their children's difficulties.

     For one thing, parents are often not (28) __________the kinds of problems their children face.They don't realize that the (29) __________is keener, that the required standards of work are higher, and that their children may not be prepared for the change.(30) __________to seeing A's and B's on high school report cards, they may be upset when their children's first semester college grades are below that level.At their kindest, they may (31) __________inquire why John or Mary isn't

doing better, whether he or she is tryingas hard as he or she should, and so on.At their worst, they may (32) __________to take their children out of college, or (33)__________funds.

     Sometimes parents regard their children as extensions of themselves and think it only right and natural  that  they  determine  what  their  children  do  with  their  lives. In  their  involvement  and(34)__________with their children, they forget that everyone is different and that each person must develop in his or her own  way. They forget  that  their  children,  who  are  now  young(35)  __________, must be the ones responsible for what they do and what they are.

 

1.B2.A3.C4.B5.A6.D7.C 8.B9.A10.D 

11.A 12.D 13.C 14.D 15.B 16.A 17.D 18.C 19.A 20.B 

21.A22.D23.B 24.C25.C

26.well-meaning

27.adjusting to

28.aware of

29.competition

30.Accustomed

31.gent1y

32.threaten

33.cut off

34.identification

35.  adu1ts


点击收听单词发音收听单词发音  

1 capability JsGzZ     
n.能力;才能;(pl)可发展的能力或特性等
参考例句:
  • She has the capability to become a very fine actress.她有潜力成为杰出演员。
  • Organizing a whole department is beyond his capability.组织整个部门是他能力以外的事。
2 immigrated a70310c0c8ae40c26c39d8d0d0f7bb0d     
v.移入( immigrate的过去式和过去分词 );移民
参考例句:
  • He immigrated from Ulster in 1848. 他1848年从阿尔斯特移民到这里。 来自辞典例句
  • Many Pakistanis have immigrated to Britain. 许多巴基斯坦人移居到了英国。 来自辞典例句
3 devoted xu9zka     
adj.忠诚的,忠实的,热心的,献身于...的
参考例句:
  • He devoted his life to the educational cause of the motherland.他为祖国的教育事业贡献了一生。
  • We devoted a lengthy and full discussion to this topic.我们对这个题目进行了长时间的充分讨论。
4 isolated bqmzTd     
adj.与世隔绝的
参考例句:
  • His bad behaviour was just an isolated incident. 他的不良行为只是个别事件。
  • Patients with the disease should be isolated. 这种病的患者应予以隔离。
5 breakdown cS0yx     
n.垮,衰竭;损坏,故障,倒塌
参考例句:
  • She suffered a nervous breakdown.她患神经衰弱。
  • The plane had a breakdown in the air,but it was fortunately removed by the ace pilot.飞机在空中发生了故障,但幸运的是被王牌驾驶员排除了。
6 publicity ASmxx     
n.众所周知,闻名;宣传,广告
参考例句:
  • The singer star's marriage got a lot of publicity.这位歌星的婚事引起了公众的关注。
  • He dismissed the event as just a publicity gimmick.他不理会这件事,只当它是一种宣传手法。
7 modernization nEyxp     
n.现代化,现代化的事物
参考例句:
  • This will help us achieve modernization.这有助于我们实现现代化。
  • The Chinese people are sure to realize the modernization of their country.中国人民必将实现国家现代化。
本文本内容来源于互联网抓取和网友提交,仅供参考,部分栏目没有内容,如果您有更合适的内容,欢迎点击提交分享给大家。
------分隔线----------------------------
TAG标签:   四级英语考试  听力真题
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
最新评论 查看所有评论
发表评论 查看所有评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
表情:
验证码:
听力搜索
推荐频道
论坛新贴